Kontakt os på tlf.: 26 14 22 66 eller mail brett@brett.dk 

​         

Kundevejledning til Festbuffet 1 og 2

Stegene, det vil sige f.eks. kalvecuvette, skinkeculotte, okseyderlår, kalkunbryst er varme og færdig stegt samt pakket ned i termokasse i folie bakke.
Folie bakken afleveres rengjort efterfølgende selv om det er en engangsartikel.


Kyllingelår er færdigt stegt, anrettet i porcelænsfad og pakket varme ned i termokasse.


Flødekartofler er ligeledes færdige og anrettet i porcelænsfad, samt pakket varme i termokasse.

Den mixed salat er helt færdig anrettet i porcelænsskål, dressingen er anrettet separat.​

Brød er ikke anrettet men skal blot anrettes i de brødkurve som er sendt med.
Smør er anrettet i kurve.

Der medfølger et menuskilt til buffeten i A5 str.

Leveringstidspunkt aftales individuelt.

Ved bestilling af saucer ankommer saucen i gryde eller plastik bøtte, som skal varmes op af kunden.
Der IKKE sauce kande eller sauceske med. Der er IKKE serveringsbestik med.

Brett's Diner Transportable

CVR: 25055748​

Tinghøjvej 5

3650 Ølstykke​

Mobil: 26 14 22 66

E-mail:​ brett@brett.dk​​

5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 368 anmeldelser på Trustpilot