Kontakt os på tlf.: 26 14 22 66 eller mail brett@brett.dk 

​         

Praktisk info

Praktisk info/samarbejdsbetingelser for mad ud af huset.

Vedr. bestilling.

Af erfaring ved vi at visse dage hurtigt bliver fuldt optaget. Især april og maj måned er hurtigt fuldt optaget. Bestil derfor i god tid, lige så snart du kender datoen. Menuen og antallet af kuverter kan altid komme til senere. Det korrekte antal af kuverter skal vi blot have senest 8 dage før. Er der ingen justering i kuvert antal i forhold til ordrebekræftelse, skal man dog ikke ringe. En fest tager tid at planlægge, derfor denne 8 dages frist, reduktion af kuvert antal er ikke muligt efter denne 8 dages frist.
Menuen bør af hensyn til planlægningen være bestilt senest 14 dage før.

Vedr. Transport.

Levering og afhentning er ikke inkluderet i priserne.

De fleste kunder ønsker maden leveret og enkelte afhenter det selv hvilket sagtens kan lade sig gøre, husk dog lige at beregne godt med plads i bilen, at bilen er hygiejnisk og at maden skal stå plant og ikke på skrå.
Levering koster fra 250 kr.

Leveringstidspunkt..

Vi leverer maden så tæt på festens begyndelse som muligt. Dvs. spiser I Kl. 18.00 leveres maden inden for en times interval typisk i mellem kl.16.30 -17.30.​​

Hvor mange kuverter skal jeg bestille til?

Der skal naturligvis bestilles det korrekte antal kuverter, men børn under 6 år kan være 2 om at dele en voksen kuvert. Dog skal der ved portions anrettet menuer naturligvis bestilles til det korrekte antal gæster.

Køkken og serverings personale.

Vi har kontakt til en hel del eksterne service personaler som vi formidler kontakt hvis kunden ønsker det.
Kontakten etableres når vi har modtaget ordrebekræftelsen under skrevet af kunden.
Efter følgende kontaktes kunden af en ekstern service medarbejder hvor vi så ikke blander os mere. Afregning foretages direkte uden vores indblanding.

Tilbagelevering af service.

Alt porcelæn, termokasser, kasser, fade varmer m.m. skal være rengjort når kunden leverer det tilbage. Kunden SKAL ringe og aftale tidspunkt for tilbagelevering. Køkkenet ligger i et industri kvarter og vi har IKKE åbent 24/7. Så der må ikke sættes service nogen steder.


Afvaskning af service.

Kunderne kan bestille afvaskning af service ved samtidig bestilling af maden.
Det koster 20 kr. pr. kuvert.

Brett's Diner Transportable

CVR: 25055748​

Tinghøjvej 5

3650 Ølstykke​

Mobil: 26 14 22 66

E-mail:​ brett@brett.dk​​

5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 368 anmeldelser på Trustpilot