Kontakt os på tlf.: 26 14 22 66 eller mail brett@brett.dk 

​         

Planlagte ferier i 2018. 4. januar -18. januar, samt. 20. februar - 11. marts 2018, samt hele juli måned.​

Klassiske 2-3 retters menuer

Klassiske 2-3 retters-menuer. Lækker og let, lige til at gå til, forret og dessert er helt færdiganrettet.


Min. 10 kuverter.


Frit valg mellem følgende:

Menu 1:

  • Luksus hønsesalat med ananas ringe, bacon, salat, tomat, persille. Anrettet på fad, serveres med brød og smør.
  • Kalv stegt som vildt med flødesauce og hvide kartofler.
  • Walldorfsalat med creme fraiche, æbler og blegselleri.
  • Franske ærter, ærter sauterede i smør med bacon, løg og persille.
  • Gl.daws æbletrifli med lækker hjemme kogt vanillecreme (ikke noget færdig kold creme her i vores køkken), knuste makroner og æblemos smagt til med vanille, pyntet med flødeskum, chokolade og jordbær. Portionsanrettet.

Pris kun 319,50 pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

Menu 3:

  • Tunmousse med fyld af rejer og ærter, pyntet med kaviar, tomat og citron. Portions anrettes på fad. Serveres med brød og smør.
  • Kalv stegt som vildt med flødesauce og hvide kartofler.
  • Walldorfsalat med creme fraiche, æbler og blegselleri.
  • Franske ærter, ærter sauterede i smør med bacon, løg og persille.
  • Chokolademousse, hjemme lavet med lys og mørk chokolademousse pyntes med flødeskum, chokolade og jordbær. Portionsanrettes.

Pris kun 319,50 pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

Vintermenu - 2-3 retters menu

  • Luksus Tarteletter med hjemme lavet pocheret kyllingebryster og asparges i asparges sauce. Pyntes med persille.
  • Kalv stegt som vildt med flødesauce, hvide kartofler.
  • Hjemmelavet waldorfsalat med luftig pisket creme fraiche 38 %, æbler og blegselleri, hakkede valnødder, vindruer.
  • Franske ærter med ristede bacon tern, løg, luksus ærter og persille.

Minimum 10 kuverter - kr. 279,50 pr. kuvert.

Gl.daws æblekage, anrettet i portions glas, Tillægs pris kr. 45,50.


Se forslag på natmad.

Menu 2:

  • Honning bagt norsk laksefilet, arrangeret med luksus rejer og friske grønne asparges på frisk rød mangold salat, samt frisk baby spinat blade, toppe med pinjekerner samt sauce vert.
  • Helstegt oksefilet med rødvinssauce og ovn bagte kartofler, springløg, rødløg og græskarkerner. Bagt rødbede salat med rodfrugter, persille og balsamico creme. Broccolisalat med bacon, peanuts, jumbo rosiner, rødløg, samt dressing dertil.


  • Toblerone chokolade mousse med Grand Manier og nøddemarengs. Pyntes med flødeskum, glaserede pistacienødder og friske bær. Portionsanrettes i portionsglas.


Pris kun 359,50 pr. kuvert. Min. 10 kuvert

Menu 4:

  • "Laksesvaner" af røget laks og laksemousse, formet som svane krop med bagt svanehals og brøndkarse som hale dusk. Meget dekorativ og rost forret.
    Anrettet fad med salat, brøndkarse og citron.
    Serveres med sauce vert, brød og smør.

Eller:

  • Dampet frisk norsk laks med luksus rejer, friske grønne asparges, salat, kaviar, citron og dild. Anrettes portioneret på fad. Serveres med sauce vert, brød og smør.
  • Helstegt oksemørbrad. Dertil kantarelsauce og ovn bagte kartofler med springløg, rødløg og græskarkerner. Dertil lækker bagt rødbede salat med rodfrugter, persille og balsamico creme.Aspargessalat med frisk grønne asparges, pinjekerner, baby salater.
  • Trøffelchokoladedessertkage med nøddemarengsbund, jordbær, flødeskum.
  • Tilberedt af chokolademousse med Toblerone, nougat og mørk chokolade fra Callebaut. Serveres med frisk frugtsalat og frugtpure.

Pris kun 399,50 pr. kuvert. Min. 10. kuverter.

Hvis du har spørgsmål til vores Klassiske tre retters menuer. Kontakte os, vi kører bl.a. ud til Frederikssund, Roskilde, Storkøbenhavn og Køge bugt området.

Husk du også har mulighed for at bestille natmad. Klik her for at se nærmere.

Brett's Diner Transportable

CVR: 25055748​

Tinghøjvej 5

3650 Ølstykke​

Mobil: 26 14 22 66

E-mail:​ brett@brett.dk​​

5 / 5 stjerner i gennemsnit ud fra mere end 376 anmeldelser på Trustpilot